Groepsdiscussie

SAMEN MEER MOGELIJK MAKEN

Dat is de missie van Corporate Trainer

 

VERBINDEND 
COMMUNICEREN IS TE LEREN

Door te trainen tot het vanzelf gaat.

We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat professionele sporters continue blijven trainen. ​​Tegelijkertijd verwachten we dat professioneel samenwerken vanzelf zou moeten gaan. Dat we dat gewoon zouden moeten kunnen. 

Maar hoe zorg je nou dat de ander ook écht hoort wat jij bedoelt? Hoe kalmeer je een boze klant? Hoe krijg je een team in beweging? En hoe sta je zelfverzekerd voor een grote groep?

Bewust communiceren gaat niet vanzelf. Een gewoonte veranderen is een proces van vallen en opstaan waarbij je een tijdje door moet blijven zetten. Weten hoe je iets zou moeten doen is één ding, het automatisch toepassen is iets anders. Een goede trainer en coach maakt hier het verschil.

Door effectief te oefenen onder de juiste begeleiding veranderen nieuwe inzichten in toepasbaar gereedschap. En kun je steeds krachtiger omgaan met uitdagende werksituaties

Door samen te trainen leer je van elkaar en ontstaat er een gezamenlijk kader. De drempel om feedback te vragen wordt lager en je ontwikkelt handvaten om elkaar actief te ondersteunen. Zo maakt een goede trainer zichzelf uiteindelijk overbodig.

In het proces daarnaartoe is het mijn rol om de verbindende factor te zijn tussen inzicht en actie. Ik zorg voor nieuwe inzichten en laat je ontdekken hoe iets het beste werkt voor jou. Je groeit en verdiept je kennis in een continue wisselwerking tussen theorie en praktijk. 

We doen wat werkt voor jou, totdat het opeens als vanzelf lijkt te gaan. Zodat je elke dag het beste uit jezelf en anderen kunt halen. 

icons_extra.jpg
icons_extra.jpg

press to zoom
icons_extra2.jpg
icons_extra2.jpg

press to zoom
Schermafbeelding 2015-06-15 om 16.26.32.
Schermafbeelding 2015-06-15 om 16.26.32.

press to zoom
icons_extra.jpg
icons_extra.jpg

press to zoom
 

"De meerdaagse training van Barbara sprak mij zeer aan, maakte veel los en sindsdien begrijp ik beter wat ik kan doen om situaties waarin aannames, overtuigingen en oordelen een goede (werk)relatie belemmeren, om te buigen naar een constructieve situatie. Ik vond de trainingen praktisch, soms confronterend en pittig, maar altijd positief en leerzaam."

Sebastiaan Neeteson, i2i en Gelre Ziekenhuizen

 

WETEN WAT  CORPORATE TRAINER VOOR U KAN BETEKENEN?

Mail barbara@corporatetrainer.nl of bel +31641752160 voor een kennismaking met vrijblijvend advies.

Thanks for submitting!