Brainstorm sessie

CORPORATE TRAINER

Is een netwerkorganisatie opgezet door mij, Barbara Klaaysen. Samen met ervaren collega's bedien ik in wisselende samenstelling de wensen van onze klanten. Zo garanderen we de juiste match en expertise. Mijn hechte netwerk bestaat uit trainers, consultants, coaches en acteurs die ook engelstalig kunnen werken. Hiernaast voer ik trainingen en ontwikkeltrajecten uit in opdracht van PAK Organisatieontwikkeling, Ludens Talentontwikeling, MV Training en Versy.

 
IMG_1656 2.jpg

OVER MIJ

Barbara Klaaysen

Als trainer en coach combineer ik een analytische blik met creativiteit en inlevingsvermogen. Ik heb een Msc Communicatiewetenschap (cum laude) en een minor in Economie en Bedrijfskunde. Ik ben geschoold in theater, yoga en mindfulness. Ook heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Systemisch werk, NLP en TA.  Ik ben opgegroeid in Wezep. Een klein dorp waar ik al jong hielp in het autobedrijf van mijn vader. Een groot contrast met de toneelschool in New York.
Mijn brede achtergrond en hechte netwerk zorgen ervoor dat ik voor elke klant een uniek trainingstraject kan samenstellen, passend bij de vraag, de organisatie en de mensen. Mijn stijl is enthousiast, no-nonsense, warm en doortastend.

 
IMG_4641.jpg

"Met haar analytische aanpak en innovatieve skills weet ze knooppunten aan te pakken. Wat mij het meeste aansprak was haar werkwijze. Met haar resultaatgerichtheid en adaptablitiy weet ze op een effectieve manier in te spelen op mensen hun verborgen potentie".

Iris Vloothuis, Spring

Her understanding of human dynamics in the corporate (international) world make her an inspiring trainer for any professional or team wanting to tap into their (hidden) potential. She delivers deeper insight into human interactions on all levels and practical tools that can be implemented immediately.

Roeland Bemelmans, BTC

"Zonder dat het ongemakkelijk, zweverig of "kwetsbaar" wordt grijpt Barbara je bij je essentie en helpt je om deze naar buiten te brengen.  We zijn naarstig opzoek naar het volgende excuus om weer met Barbara te mogen leren."

Casper Stubbé, Titan

 

" Barbara verstaat de kunst diepgang in haar trainingen te verwerken zonder dat het zweverig wordt. Daarbij weet ze goed in te spelen op de behoeftes van de groep. Ze is duidelijk in de uitleg en gebruikt realistische voorbeelden, niet zelden uit haar eigen leven. Daarmee schept ze een veilige sfeer waardoor deelnemers zich uitgedaagd voelen te oefen en te experimenteren met de aangeboden stof. Ze is scherp en straalt een prettige autoriteit uit. ."

Frits Cohen, PAK organisatieontwikkeling

 
Schermafbeelding 2019-03-05 om 08.47.12.
Schermafbeelding 2019-03-05 om 08.50.02.
 
IMG_4647.jpg
 

"Barbara is a real professional with a sharp eye for the most suited solutions for your corporate trainingproject or E-program. She combines her experience in the field of learning,acting and change with a high professional standard, action driven tools, knowledge of well proven methods, innovation skills, commitment with people and humour. Working with Barbara is a real pleasure and will improve your organization in constantly seeking and adopting new and practical methods for successful organizational learning"

Ted Kubinek, GWK Travelex

 

WETEN WAT  CORPORATE TRAINER VOOR U KAN BETEKENEN?

Mail barbara@corporatetrainer.nl of bel +31641752160 voor een kennismaking met vrijblijvend advies.

Thanks for submitting!