TALEN VASTGOED ONDERHOUD

Ontwikkeling en uitvoering leiderschapsprogramma

Talen Vastgoedonderhoud wilde als 'Werkgever van het Jaar 2018' de volgende stap maken in hun leiderschapsontwikkeling. In twee strategische sessies heb ik de directie en HR begeleid om tot een Talen leiderschapsparaplu te komen. Vervolgens heb ik het  bijbehorende trainingsprogramma ontwikkeld. Ik coach de directie en train de vier vestigingsteams.

 "Ik had niet verwacht dat we in zo'n korte tijd al zo ver zouden komen!"

Talen-mannen-paseren-samen-dichtbij-1542
 

DE NEDERLANDSCHE BANK

Powersessies voor trainees

Tijdens een traineeship is het belangrijk om niet alleen de diepte in te gaan, maar ook praktische handvatten te bieden voor kwesties waar deze beginnende professionals in de praktijk tegenaan lopen.


In korte sessies van vier uur ga ik een aantal keer per jaar met een groep trainees aan de slag rondom een thema dat op dat moment voor hen relevant is.

"Duidelijk, en bedachtzaam zonder zweverig te zijn." "Fijn om ook wat meer theoretische achtergrond te hebben." "Een praktische sessie waarin je goede persoonlijke feedback  ontvangt."

Groepsdiscussie
 

PRORAIL

Toekomstgerichte teamdag

Via PAK organisatieontwikkeing werd mij gevraagd om een teamdag te ontwerpen en begeleiden die zowel ruimte bood aan strategische reflectie als aan persoonlijke bewustwording en ontwikkeling.


"Iedereen is bewuster van onze positie, rol en mogelijkheden wat initiatieven betreft. We hebben nagedacht over concrete acties om meer regie te krijgen."

"Als facilitator bracht Barbara rust én energie, hield iedereen op een hele natuurlijke manier bij de les, gaf in de workshops veel goede persoonlijke feedback, en hield het doel van de dag goedin de gaten door in de afsluitende ronde een mooie analyse te geven van de opbrengsten."

audiovisuele Conferentie
 

SPRING PROFESSIONAL

Traineeprogramma

Begeleiding van meerdere trainee groepen in opdracht van Ludens Talentontwikkeling. Gedurende 1,5 jaar volgen de trainees een aantal meerdaagse modules rondom professionele én persoonlijke ontwikkeling.

"Met haar analytische aanpak en innovatieve skills weet ze knooppunten aan te pakken en met een passend advies te komen dat zowel toepasbaar is in privé als in werk."


"Wat mij het meeste aansprak was haar werkwijze. Met haar resultaatgerichtheid en adaptablitiy weet ze op een effectieve manier in te spelen op mensen hun verborgen potentie."

rawpixel-792222-unsplash.jpg
 

VOORT

Tweedaagse training Merk-Ik voor young professionals in de techniek

Wie ben je? Wat maakt jou onderscheidend? Hoe zorg je voor zichtbaarheid? Een training waarin je jezelf leert kennen, onderscheiden én presenteren.

"Ik heb er veel meer aan gehad dan ik van te voren dacht."

"Scherpe trainer die iedereen uitdaagt om zich van zijn beste kant te laten zien."

Deze training heb ik uitgevoerd in opdracht van MV Training. Via MV Training werk ik ook voor Allseas en Digital Power.

Glass Conference Room