ravi-roshan-383162-unsplash.jpg

EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN

Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel

 

COMMUNICATIETRAINING

Specifieke vaardigheden versterken

Op zoek naar de juiste expertise om de communicatie van uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen? Corporate Trainer heeft de expertise in huis om u gericht verder te helpen. Of het nu gaat om presentatietraining, feedback en gespreksvaardigheden of klantgerichter te werk te gaan, wij zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen bij het vormgeven en verbeteren van de manier waarop zij intern en extern communiceren.

Team vergadering

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Ontwikkeling op identiteitsniveau

Uw leidinggevenden vormen de ruggeggraat van uw organisatie. Ze kunnen uw mensen binden, boeien en laten groeien, of juist bijdragen aan verloop, een gebrek aan vertrouwen en tegenvallende resultaten. Goed zijn in je éigen werk is helaas niet hetzelfde als  goed zijn in anderen vóór je laten werken. Gelukkig is er met de juiste training en begeleiding veel te bereiken. Corporate Trainer denkt graag met u mee over een passend traject.

Zakelijke bijeenkomst

VERDIEPENDE WORKSHOPS

Proef aan de laatste ontwikkelingen

Corporate trainer blijft continue vernieuwen. Zo kunnen we uw organisatie helpen om relevant en concurrerend te bijven in onze snel veranderende wereld. We werken samen met toonaangevende professionals op het gebied van mindfulness, slimmer werken, merk-ik, innovatie, presenteren, brainstormen en time-management.

Brainstorming

STRATEGISCHE FACILITATIE

Focus, inzicht en vernieuwing.

Klaar voor de volgende stap? Laat Corporate Trainer u helpen. Zo haalt u het meest uit uw teamdag, strategie- of innovatiesessie. Met behulp van brain-storm technieken, appreciative inquiry en deep democracy tools krijgt u alle informatie op tafel. Zo kunt u kansen pakken en beslissingen nemen op basis van het juiste inzicht.

Business Meeting

RECENTE OPDRACHTEN

 
Talen-mannen-paseren-samen-dichtbij-1542

TALEN VASTGOEDONDERHOUD

Talen Vastgoedonderhoud wilde als 'Werkgever van het Jaar 2018' de volgende stap maken in hun leiderschapsontwikkeling. In twee strategische sessies heb ik de directie en HR begeleid om tot een Talen leiderschapsparaplu te komen. Vervolgens heb ik het  bijbehorende trainingsprogramma ontwikkeld. Ik coach de directie en train de vier vestigingsteams.

 "Ik had niet verwacht dat we in zo'n korte tijd al zo ver zouden komen!"

Corporate Trainer is een netwerkorganisatie opgezet door mij, Barbara Klaaysen. Samen met ervaren collega's bedien ik in wisselende samenstelling de wensen van onze klanten. Zo garanderen we de juiste match en expertise. Mijn hechte netwerk bestaat uit trainers, consultants, coaches en acteurs die ook engelstalig kunnen werken. Hiernaast voer ik trainingen en ontwikkeltrajecten uit in opdracht van PAK Organisatieontwikkeling, Ludens Talentontwikeling, MV Training en Versy.

 
Schermafbeelding 2019-03-05 om 08.47.12.
Schermafbeelding 2019-03-05 om 08.50.02.
 

"Zowel op vorm als inhoud was ze supersterk. Ze wist snel de connectie te maken en het vertrouwen te winnen waardoor ze in korte tijd tot de kern van het probleem kon komen en liet ze onze cursisten oefenen met diverse oplossingen. Ook de bijbehorende theorie werd op speelse wijze toegevoegd."

Rita Scholtens, Senior klant manager FrieslandCampina en interne trainer Randstad Nederland

 

WETEN WAT  CORPORATE TRAINER VOOR U KAN BETEKENEN?

Mail barbara@corporatetrainer.nl of bel +31641752160 voor een kennismaking met vrijblijvend advies.

Meerpad 3, Amsterdam

+31641752160

Thanks for submitting!