top of page

ONTDEKKEN, BEGRIJPEN, ERVAREN ÉN TOEPASSEN

Zo laat ik je het beste uit jezelf en anderen halen

doet het werk samen
Home: Welkom

THIS IS WHERE THE MAGIC HAPPENS

Schermafbeelding 2019-03-14 om 20.59.06.
Home: Welkom

SAMEN MEER MOGELIJK MAKEN

Door te blijven trainen, op elk niveau.

We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat professionele sporters continue blijven trainen. ​​Tegelijkertijd verwachten we vaak dat professioneel samenwerken vanzelf zou moeten gaan. 

Maar hoe zorg je nou dat de ander ook écht hoort wat jij bedoelt? Hoe kalmeer je een boze klant? Hoe krijg je een team in beweging? En hoe sta je zelfverzekerd voor een grote groep?​  

Home: Over

DIENSTEN

Corporate Trainer is een netwerkorganisatie opgezet door mij, Barbara Klaaysen. Samen met ervaren collega's bedien ik in wisselende samenstelling de wensen van onze klanten. Zo garanderen we de juiste match en expertise. Mijn hechte netwerk bestaat uit trainers, consultants, coaches en acteurs die ook engelstalig kunnen werken. Hiernaast voer ik trainingen en ontwikkeltrajecten uit in opdracht van PAK Organisatieontwikkeling, Ludens Talentontwikeling, MV Training en Versy.

COMMUNICATIE TRAINING

Of u nu specifieke vaardigheden wilt verbeteren of een diepgaand ontwikkelingstraject op poten wilt zetten, als verbindende factor tussen inzicht en actie denk ik graag mee. Zo geven we samen een frisse en effectieve invulling  aan uw ontwikkelingsvraagstuk. Feedback, lastige gesprekken, authentiek presenteren en klantgericht communiceren vallen onder mijn specialiteiten.

Team vergadering

TEAMONTWIKKELING

Meer bereiken als team? Afstand nemen en kijken waar jullie staan? Spannende onderwerpen veilig op tafel krijgen?  
Door samen te trainen leer je van elkaar en ontstaat er een gezamenlijk kader. Je
kent dezelfde concepten, de drempel om elkaar om feedback te vragen wordt lager en je krijgt handvaten om elkaar actief te ondersteunen.

Groepsdiscussie

WORKSHOPS EN FACILITATIE

 Mindful Time Management? Aan de slag met Merk-ik, Slimmer Werken of Non-verbale communicatie? Corporate trainer werkt samen met toonaangevende experts en brengt vernieuwende workshops op basis van de laatste inzichten. Ook faciliteren we brainstormsessies en strategische sessies. Met de juiste werkvormen halen we in korte tijd de benodigde kennis boven tafel. 

Brainstorming
Home: Diensten

RECENTE OPDRACHTEN

TALEN VASTGOEDONDERHOUD

Talen Vastgoedonderhoud wilde als 'Werkgever van het Jaar 2018' de volgende stap maken in hun leiderschapsontwikkeling. In twee strategische sessies heb ik de directie en HR begeleid om tot een Talen leiderschapsparaplu te komen. Vervolgens heb ik het  bijbehorende trainingsprogramma ontwikkeld. Ik coach de directie en train de vier vestigingsteams.

 "Ik had niet verwacht dat we in zo'n korte tijd al zo ver zouden komen!"

Talen-mannen-paseren-samen-dichtbij-1542
Groepsdiscussie

DE NEDERLANDSCHE BANK

Tijdens een traineeship is het belangrijk om niet alleen de diepte in te gaan, maar ook praktische handvatten te bieden voor kwesties waar deze beginnende professionals in de praktijk tegenaan lopen.


In korte sessies van vier uur ga ik een aantal keer per jaar met een groep trainees aan de slag rondom een thema dat op dat moment voor hen relevant is.

"Duidelijk, en bedachtzaam zonder zweverig te zijn." "Fijn om ook wat meer theoretische achtergrond te hebben." "Een praktische sessie waarin je goede persoonlijke feedback  ontvangt."

VOORT

Tweedaagse training Merk-ik voor technische professionals. Wie ben je? Wat maakt jou onderscheidend? Hoe zorg je voor zichtbaarheid? Een training waarin je jezelf leert kennen, onderscheiden én presenteren.

"Ik heb er veel meer aan gehad dan ik van te voren dacht. Scherpe trainer die iedereen uitdaagt om zich van zijn beste kant te laten zien."

Creative Meeting
rawpixel-792222-unsplash.jpg

SPRING PROFESSIONAL

Begeleiding van meerdere trainee groepen in opdracht van Ludens Talentontwikkeling. Gedurende 1,5 jaar volgen de trainees een aantal meerdaagse modules rondom professionele én persoonlijke ontwikkeling.

"Met haar analytische aanpak en innovatieve skills weet ze knooppunten aan te pakken en met een passend advies te komen dat zowel toepasbaar is in privé als in werk."


"Wat mij het meeste aansprak was haar werkwijze. Met haar resultaatgerichtheid en adaptablitiy weet ze op een effectieve manier in te spelen op mensen hun verborgen potentie."

TEAMDAG PRORAIL

Ik werd gevraagd om een teamdag te ontwerpen en begeleiden die zowel ruimte bood aan strategische reflectie, als aan persoonlijke bewustwording en ontwikkeling.


"Iedereen is bewuster van onze positie, rol en mogelijkheden wat initiatieven betreft. We hebben nagedacht over concrete acties om meer regie te krijgen."

"Als facilitator bracht Barbara rust én energie, hield iedereen op een hele natuurlijke manier bij de les, gaf in de workshops veel goede persoonlijke feedback, en hield het doel van de dag goedin de gaten door in de afsluitende ronde een mooie analyse te geven van de opbrengsten."

audiovisuele Conferentie
Home: Nieuws
IMG_1656 2.jpg

OVER MIJ

Barbara Klaaysen

Als trainer en coach combineer ik een analytische blik met creativiteit en inlevingsvermogen. Ik heb een Msc Communicatiewetenschap (cum laude) en een minor in Economie en Bedrijfskunde. Ik ben geschoold in theater, yoga en mindfulness. Ook heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van Systemisch werk, NLP en TA.  Ik ben opgegroeid in Wezep. Een klein dorp waar ik al jong hielp in het autobedrijf van mijn vader. Een groot contrast met de toneelschool in New York.
Mijn brede achtergrond en hechte netwerk zorgen ervoor dat ik voor elke klant een uniek trainingstraject kan samenstellen, passend bij de vraag, de organisatie en de mensen. Mijn stijl is enthousiast, no-nonsense, warm en doortastend.

Home: Over
IMG_4641.jpg

WAT ANDEREN ZEGGEN

Want dat zegt toch het meest

Home: Recensies

"Met haar analytische aanpak en innovatieve skills weet ze knooppunten aan te pakken. Wat mij het meeste aansprak was haar werkwijze. Met haar resultaatgerichtheid en adaptablitiy weet ze op een effectieve manier in te spelen op mensen hun verborgen potentie".

Iris Vloothuis, Spring

Her understanding of human dynamics in the corporate (international) world make her an inspiring trainer for any professional or team wanting to tap into their (hidden) potential. She delivers deeper insight into human interactions on all levels and practical tools that can be implemented immediately.

Roeland Bemelmans, BTC

"Zonder dat het ongemakkelijk, zweverig of "kwetsbaar" wordt grijpt Barbara je bij je essentie en helpt je om deze naar buiten te brengen.  We zijn naarstig opzoek naar het volgende excuus om weer met Barbara te mogen leren."

Casper Stubbé, Titan

Schermafbeelding 2019-03-05 om 08.47.12.
Home: Kop

ONTDEKKEN, BEGRIJPEN,

ERVAREN..

TOEPASSEN!

Dat is hoe ik werk

  • ​​​Ik werk altijd vanuit jouw kracht en unieke talenten

  • En laat je zien hoe deze beter tot zijn recht komen

  • Ik maak inzichtelijk hoe interactie werkt tussen mensen

  • En geef je de tools om hier op in te spelen

  • Ik laat je ontdekken hoe jij inzicht om kunt zetten in actie

  • En laat je ervaren dat je tot meer in staat bent dan je dacht

ravi-roshan-383162-unsplash.jpg
Home: Kop

WETEN WAT  CORPORATE TRAINER VOOR U KAN BETEKENEN?

Mail barbara@corporatetrainer.nl of bel +31641752160 voor een kennismaking met vrijblijvend advies.

Schermafbeelding 2015-06-15 om 16.26.32.
Home: Contact
bottom of page